One.bg

Често задавани въпроси
 • Какво е One.bg?
  One.bg е среда, която ще Ви позволи да разширите своите професионални контакти, да споделяте Вашия опит и познание, да изградите репутация. One.bg е проект на Jobs.bg, което Ви дава разширени възможности за ползване на Jobs.bg и достъп до информация от регистрираните компании в Jobs.bg. Създавайки профил в One.bg, Вие давате възможност с Вас да се свързват експерти от Вашата област или водещи компании, интересуващи се от Вас. Вие имате пълен контрол върху достъпа до Вашия профил и контакти.
 • Какво представлява профилът в One.bg и за какво мога да го ползвам?
  - В One.bg можете да създадете Ваш профил на един или повече езици.

  - Създавайки профил в One.bg, Вие давате възможност с Вас да се свързват експерти от Вашата област или компании, интересуващи се от Вас.

  - Вашият профил в One.bg също можете да използвате, за да кандидатствате по обяви за работа. При кандидатстване Вашият профил се изпраща към работодателя като CV в европейски формат.

  - Вие имате пълен контрол върху достъпа до Вашия профил и контакти.
 • Какво представлява пощата в One.bg?
  Всеки потребител в One.bg има пълнофункционална поща. Вашият имейл адрес е избраното от Вас потребителско име @one.bg.
  Имейли можете да получавате и изпращате директно от Вашия акаунт в One.bg по всяко време и от всяко място. Също така можете да използвате и имейл програма като Outlook, Thunderbird и др., инсталирана на Вашия компютър или мобилен телефон.
 • Как да използвам моята поща в One.bg с Outlook, Thunderbird, друг клиент или мобилен телефон?
  Пощата в One.bg има пълна поддръжка на IMAP и SMTP. Повече за това как да настроите Вашата поща можете да научите тук.
 • Какво представлява секцията Кратки Съобщения?
  Освен пълнофункционална поща, в One.bg имате възможност да получавате и изпращате бързо и лесно кратки съобщения към регистрирани потребители и компании.
 • Какво представлява секцията Файлове?
  В тази секция можете да съхранявате файлове, които са достъпни за Вас по всяко време и на всяко място с интернет достъп. Файловете може да използвате във Вашата поща в One.bg или при кандидатстване по обяви за работа.
 • Какво представлява секцията Компании?
  В тази секция можете да търсите сред компаниите регистрирани в Jobs.bg. Можете да се абонирате и следите актуалните обяви за работа и новините свързани с компаниите, представляващи интерес за Вас.
 • Какво представлява секцията Jobs?
  Секцията Jobs е част от Jobs.bg. В нея можете да проверявате актуалните обяви за работа.

  - В случай че имате профил в One.bg или качено в секцията Файлове CV, можете да ги използвате, за да кандидатствате по избрани от Вас обяви. При кандидатстване Вашият профил се изпраща към работодателя като CV в европейски формат.

  - Регистрираните работодатели в Jobs.bg имат възможност да изпращат съобщения към Вас във връзка с обяви, по които сте кандидатствали. Съобщенията се показват в секцията Кратки съобщения.

  - В One.bg имате пълна история на обявите, по които сте кандидатствали с Вашия профил.